Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

PRAVILNIK MZI O IZVAJANJU IPE 2014-2020

 

 

 

Ministrstvo za infrastrukturo je zaradi izpolnjevanja določil 9. in 22. člena Uredbe (EU) št. 1316/2013 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 11. decembra 2013 o vzpostavitvi Instrumenta za povezovanje Evrope objavilo Pravilnik o izvajanju postopkov za vodenje projektov, ki jim je dodeljena finančna pomoč Unije v okviru Instrumenta za povezovanje Evrope na vseevropskem prometnem in energetskem omrežju v programskem obdobju 2014-2020.

 

Ta pravilnik določa postopke načrtovanja, financiranja, izvajanja ter spremljanja in izvajanja nadzora nad projekti splošnega interesa na vseevropskem prometnem in energetskem omrežju, sofinanciranih s pomočjo Unije v okviru Instrumenta za povezovanje Evrope v programskem obdobju 2014-2020 (IPE).

 

Prijavitelji, ki niste proračunski uporabniki, sledite postopkom vodenja projekta v okviru IPE za prometni sektor, ko je pravna oseba iz prometnega sektorja prijavitelj projekta in upravičenec - opisani so od 22. do 25. člena tega pravilnika.

 

Za dodatna pojasnila v zvezi s pravilnikom se lahko obrnete na Finančni sektor, Oddelek za evropska sredstva na elektronski naslov mzip.fs(at)gov.si.

 

Pravilnik s prilogami (priloge, ki se nanašajo na prijavitelje in upravičence, ki niso proračunski uporabniki):

 

 

Verzija 3, april 2018

 

 

Pravilnik o izvajanju postopkov za vodenje projektov, ki jim je dodeljena finančna pomoč Unije v okviru Instrumenta za povezovanje Evrope na vseevropskem prometnem in energetskem omrežju v programskem obdobju 2014-2020

 

 

 

Priloga 2: Izjava za prejem podpisanega obrazca A2.3

 

 

Priloga 4: Izjava upravičenca / IT za ASR

 

 

 

Priloga 5: Poročilo o napredku projekta (PNP) - del Word

 

 

 

 

Priloga 5: Poročilo o napredku projekta (PNP) - del Excel

 

 

Pravilnik IPE Verzija 3 Priloge - vse