Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLEDAR DOGODKOV

Ministrica na ogledu del na gorenjskih cestah, 28. 6. 2019


Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek si bo v petek, 28. 6. 2019, ogledala več gradbišč na Gorenjskem. Ogledi poteka del na gorenjskih cestah se bodo pričeli ob 8.30, zadnji bo na vrsti ob 14. uri. Izpostavljamo, da...

Ministrica Bratušek na vrhu Pobude tri morja


Ministrica Alenka Bratušek se bo v sredo, 4 junija 2019, udeležila Vrha Pobude tri morja, ki se bo odvijal na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču.

Posvet o izboljšanju varnosti cestnega prometa v Sloveniji


Ministrica Alenka Bratušek se bo udeležila posveta, ki se bo osredotočal na sistemski pristop do preprečevanja vožnje pod vplivom alkohola.

Prvi tovorni vlak po obnovljeni kočevski progi


Ministrica za infrastrukturo mag. Alenka Bratušek se bo udeležila slavnostnega podpisa dogovora »Krošnjarska kolesarska pot« in prve vožnje tovornega vlaka po obnovi odseka Ribnica Kočevje.

Ministrica bo obiskala gradbišča v občinah Šentjur, Lesično in Bistrica ob Sotli


Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek bo v petek, 5. aprila 2019, obiskala cestna gradbišča v nekaterih slovenskih občinah. V občini Šentjur si bo ogledala delo rekonstrukcije križišča "Aspara", ki poteka v sklopu...

Ministrica na srečanju Partnerstva za čezatlantsko energetsko sodelovanje


Ministrica za infrastrukturo mag. Alenka Bratušek se v sredo odpravlja v ZDA, natančneje v Houston, kjer se bo odvijalo zasedanje 1. ministrskega srečanja Partnerstva za čezatlantsko energetsko sodelovanje.

Ministrica Bratušek se bo udeležila sprostitve prometa v Kranju


Dela na premostitvenem objektu »Most čez Savo in parkirišče v Kranju« prehajajo v zaključno fazo. Sprostitev prometa se bo odvijala pred uvozom h kompleksu Supernova v petek, 8. marca 2019, ob 12. uri. Ker gre za pomembno prometno...

ARHIV